Gyprocwerken Antwerpen

Expertise voor jouw droominterieur

Ontdek onze gyprocwerken: perfectie in vormgeving. Transformeer jouw interieur met naadloze elegantie en functionele pracht. 

Gyprocwerken: transformatie op maat

Ben je op zoek naar de ideale manier om je interieur nieuw leven in te blazen?
Wil je extra ruimtes creëren, je plafonds verlagen voor een gezellige sfeer, of misschien de isolatie en akoestiek van je leefruimte optimaliseren? Dan zit je goed bij RenoBoost, dé specialist in hoogwaardige gyprocwerken. Ontdek hoe we jouw visie vertalen naar tastbare resultaten die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend zijn.

Van plafonds tot wanden en voorzetwanden

Ontdek onze veelzijdige gyprocwerken: van elegante gyproc plafonds tot praktische scheidings- & valse wanden en efficiënte voorzetwanden. Elk project belichaamt onze toewijding aan stijlvolle en functionele transformaties.

Gyproc plafonds

Ontdek de harmonie tussen esthetiek en functionaliteit met onze gyproc plafonds. Via vakkundige gyprocwerken creëren we plafonds die naadloos passen bij jouw stijl, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor verbeterde isolatie en akoestiek.

Scheidings- & valse wanden

Dankzij onze bekwame gyprocwerken worden scheidings- & valse wanden werkelijkheid. Van privéruimtes tot multifunctionele zones, onze gyprocwerken zorgen voor een naadloze integratie en isolatie.

Voorzetwand

Optimaliseer de isolatie en esthetiek van je muren met onze professionele gyprocwerken voor voorzetwanden. Onze gyprocwerken zorgen voor een verbeterde energie-efficiëntie en een gepersonaliseerde look.

Benieuwd naar hoe RenoBoost jouw ruimte kan transformeren met onze veelzijdige gyprocwerken?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw interieurwensen werkelijkheid kunnen maken!

Gyproc plafonds

Gyproc plafonds: een wereld van voordelen in één!

Een gyproc plafond is een veelzijdige keuze, zowel bij renovaties als nieuwbouwprojecten. Met de vrijheid om het plafond op elke gewenste hoogte te plaatsen en elementen zoals inbouwspots, ventilatiekanalen en leidingen te integreren, biedt een gyproc plafond ongekende flexibiliteit. Wil je jouw plafond ook van binnenuit beter isoleren? Een verlaagd plafond in gipskarton is een uitstekende oplossing.

Afhankelijk van je behoeften en de onderliggende constructie, kun je kiezen tussen een vrijdragend of afgehangen plafond. Bij RenoBoost delen we graag meer inzicht in de mogelijkheden en de gemiddelde kostprijs per vierkante meter.

Scheidings- & valse wanden: flexibele indeling en sfeercreatie

Op zoek naar een snelle en efficiënte manier om je ruimtes opnieuw in te delen? Overweeg dan zeker scheidings- & valse wanden in gyproc. Deze wanden bieden een uitstekende oplossing om kamers te herstructureren en nieuwe functionele zones te creëren. Afhankelijk van je behoeften kunnen deze wanden zelfs geïsoleerd en versterkt worden door eerst het kader te omhullen met OSB-platen.

Voor valse wanden wordt gebruik gemaakt van een houten frame of metalen profielen. Hierdoor kun je de ruimte aanpassen naar jouw exacte specificaties. Net zoals bij traditionele wanden, kun je bij deze valse wanden ook deuropeningen en ramen integreren. Wil je meer inzicht in de mogelijkheden, de bijbehorende kosten en de werkwijze? Ontdek een volledig overzicht in ons artikel “gyproc scheidingswand”. Ga voor een nieuwe dimensie van flexibele indeling en sfeercreatie met onze scheidings- & valse wanden.

Scheidings- & valse wanden
Voorzetwanden

Voorzetwanden: herstel, isolatie en functionaliteit

Voorzetwanden zijn de ideale oplossing bij renovaties waar muren in slechte staat verkeren. Met een voorzetwand kun je deze muren weer kaarsrecht maken en desgewenst extra isolatie toevoegen. Maar dat is nog niet alles. Gyproc voorzetwanden maken ook het plaatsen van leidingen, schakelaars, ventilatie en nissen eenvoudig en efficiënt.

Zelfs zware constructies zoals een wastafel of toilet kunnen, mits de juiste voorbereiding, moeiteloos tegen een voorzetwand worden geplaatst. Wil je meer inzicht in de mogelijkheden en de plaatsing van voorzetwanden met gipsplaten? We helpen je graag verder! 

Gyproc afwerken: de finishing touch

Na het plaatsen van de gipsplaten is de afwerking essentieel om het gewenste eindresultaat te bereiken. Dit proces omvat verschillende stappen om de ruimte tot in de perfectie te verfijnen.

De eerste stap is het voegen van de gipsplaten, waarbij verschillende methoden kunnen worden toegepast.

Zodra de gyprocplaten zijn geplaatst en gevoegd, opent zich een wereld van afwerkingsmogelijkheden. Of je nu de voorkeur geeft aan een strak geschilderde look of een mooi behangpapier, de keuze is aan jou.

STAP 1

We beginnen met het nauwkeurig uitzetten van de nieuwe constructie met behulp van een laserpen, waardoor alles perfect haaks en waterpas staat.

STAP 2

De draagconstructie wordt zorgvuldig gecreëerd en essentiële leidingen worden ingebouwd volgens jouw specificaties.

STAP 3

Afhankelijk van de gekozen opbouw voegen we isolatie toe en versterken we de wanden en plafonds. We wijzen erop dat er gyprocplaten beschikbaar zijn met ingebouwd isolatiemateriaal, wat de plaatsing aanzienlijk vergemakkelijkt.

STAP 4

Vervolgens bevestigen we de gyprocplaten stevig met schroeven en werken we ze af met een vulmiddel voor een naadloos resultaat.

STAP 5

De gyproc wand of het gyproc plafond kan nu naar jouw voorkeur worden afgewerkt, volgens de gewenste stijl en uitstraling.

De werkwijze van gyprocwerken: stap voor stap

Bij het plaatsen van gyproc volgen we een gestructureerd proces om de beste resultaten te garanderen:

Voor gegarandeerde kwaliteit en esthetiek raden we aan om jouw gyprocwerken te laten uitvoeren door een gespecialiseerde vakman. Zo ben je verzekerd van correcte uitvoering met hoogwaardig materiaal voor het beste eindresultaat.

Ontvang vrijblijvend advies en op maat gemaakte prijsvoorstellen voor jouw project.